1012 Budapest, Várfok utca 7-9. 1/2
Telefon: 06(20)961-3658
 
Legfrissebb bejegyzések
A lélekről
2013-03-27
A personáról
2013-01-30
Bejegyzés Archívum
2016. július (1)
2013. június (2)
2013. március (1)
2013. január (3)
2012. december (4)
2012. március (1)
2011. december (2)
Hírlevél feliratkozás
Linkajánló

Egészség.wyw.hu
 
 
Blog
Rózsameditáció és önismeret.
2013-06-12
Nyomtatható változat!
Bookmark and Share

 

  A rózsát ősidők óta alkalmazzák meditatív és gyógyító rítusok szimbólumaként. A rózsa a különböző kultúrákban a psziché érzelmi, tápláló oldalát jelképezi. Az alábbiakban egy otthon alkalmazható gyakorlatot mutatok be.

 

 

 Rózsagyakorlat (készítette: Szautner Erika hipnoterapeuta)

 

 

A rózsagyakorlat igen egyszerű, csupán leülsz vagy lefekszel kényelmesen egy csendes, biztonságos helyre és egyetlen szál rózsát képzelsz magad elé. Figyeld a rózsádat és hagyd, hogy az történjen, ami…hagyd, hogy a rózsád elmondja a maga történetét…biztonságosan… automatikusan… védetten. Ne akarj semmit a tudatoddal…csak figyelj… a kép megváltozhat…engedd, hogy megtörténjen…fogadd szeretettel...ami megjelenik. Ez a folyamat lehetővé teszi, hogy kapcsolatba kerülj a tudattalanoddal …biztonságosan… kényelmesen…automatikusan… és addig rejtett információ birtokába juss önmagadról, egy problémádról…akár szimbolikus formában…csak hagyd…hogy a légzésed megoldja…feloldja… lazán…könnyedén…biztonságosan… és automatikusan…és ez a folyamat tart addig amíg szükséged van rá…  minden nap…éjjel és nappal…napról-napra..hétről-hétre…hónapról-hónapra…biztonságosan….védetten…lazán.

 

 

Forrás : Gartner Magazin

 

Álmodozás egy biztonságos helyen...

 

Forrás: Gartner Magazin

Kommentek: 0 » Bejegyzések « Küldje el ismerősének
Új komment:
Név:*
E-mail:*
Üzenet:*
:) ;) :( >:) :| :o :D
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu 2012 © Szautner és Társa Pszichológiai Tanácsadó Bt. · Minden Jog Fenntartva!
A pszichorendelo.hu oldalain megjelenő információk kimásolása, másodközlése a nyilvánossághoz való közvetítése a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül bármilyen módon tilos.