1012 Budapest, Várfok utca 7-9. 1/2
Telefon: 06(20)961-3658
 
Hírlevél feliratkozás
Linkajánló

Egészség.wyw.hu
 
Aktuális hírek

 

Tisztelt Pácienseink!

A kialakult járványügyi helyzetre való tekintettel arra kérjük Önöket, hogy felső légúti tünetekkel és/vagy lázas állapotban ne vegyék igénybe szolgáltatásainkat. Lehetőleg kísérő nélkül, pontosan érkezzenek. A járvány lezárultáig a személyes rendelés mellett biztosítjuk a Várfok Pszichoterápiás Rendelő szakembereivel a 

             COVID  ONLINE  TÁVKONZULTÁCIÓT                  

                                       Szautner Erika  Várfok Pszichoterápiás Rendelő vezetője                                                          pszichoterapeuta, hipnoterapeuta, kiképző jungi analitikus email.: szautnererika11@gmail.com

Kiri Edit pszichoterapeuta , NLP practtioner , email.: kiriedit@gmail.com

Dr. Jokán András pszichiáter, sématerapeuta , email.: pap­­_x@yahoo.com

Zalán Hermina klinikai szakpszichológus,  email.:zalan.hermina@gmail.com

Szabó András klinikai szakpszichológus, jungi analitikus pszichoterapeuta-jelölt .: sz.andrás21@gmail.com

Hogyan jelentkezhet pszichoterápiás kezelésre?

Állapotfelmérő beszélgetésre (első interjú) időpontot a fenti email címeken vagy  telefonon történő bejelentkezéskor kérhet. Az első interjúra beutaló nem szükséges. A kezelések óradíja a terápiás módszertől, a kezelések számától és a terapeuták egyéni óradíjától függ.

A 341/2020. (VII.12.) Korm. rendelet alapján, 2020.07. 12-én utazási korlátozás került bevezetésre Magyarországon: a zöld besorolásba tartozó országból való hazatérés után a szolgáltatásaink szabadon igénybe vehetők, a sárga besorolásba tartozó országból való hazatérés után a Magyarországra érkezést követően 48 órás különbséggel 2 PCR negatív teszt hivatalos eredményének bemutatásával vehetők igénybe a szolgáltatásaink. A piros besorolásba tartozó országból való hazatérés után 2 hét karantén betartása kötelező, ezt követően negatív teszttel és tünetmentesen vehetők igénybe a szolgáltatásaink.          Covid-19 intézkedéseink 2020. 08.11-től a Nemzeti Népegészségügyi Központ és az Operatív Törzs ajánlásával és előírásaival összhangban  Amennyiben személyes és nem online kezelésen vesz részt, a jelenlegi járványügyi előírásoknak megfelelően kérjük, hogy maszkban érkezzen, a rendelőbe való belépéskor az ott lévő kézfertőtlenítőt használja és a szociális távolságot tartsa be. A kezelés alatt a maszk használata ajánlott, de nem kötelező. Az Önök és a szakemberek védelmének maximális szem előtt tartása érdekében a kezelések megkezdése előtt szükség van egy, a vírusfertőzés gyanúját kizáró rövid Covid-19 kérdőív kitöltésére.

Ha úgy érzi, hogy azonnali, sürgős segítségre van szüksége,  hívhatja az alábbi elérhetőséget munkanapokon 8:00-16:00 között: SE Klinikai Pszichológiai Tanszék Szakambulancia  tel.: 06 1 4591493. Ha esetleg öngyilkossági gondolatok foglalkoztatnák, akkor a nap 24 órájában ingyenesen hívhatja az SOS lelki elsősegély telefonszolgálatot : 116 123, vagy 06 80 505 390. 


Bejelentkezés és információ emailen

 

szautnererika11@gmail.com @gmail.com


Várfok Pszichoterápiás Rendelő


1012 Budapest, Várfok u. 7.-9. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

              

  Aktuális Hírek | Jung Pszichológiai és Pszichoterápiás magánrendelés - Kerüljön harmóniába lelkével!
  hírek, aktuális hírek, pszichológus magánrendelés, pszichológus buda, rendelő, pszichológiai rendelő
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu 2012 © Szautner és Társa Pszichológiai Tanácsadó Bt. · Minden Jog Fenntartva!
A pszichorendelo.hu oldalain megjelenő információk kimásolása, másodközlése a nyilvánossághoz való közvetítése a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül bármilyen módon tilos.