1012 Budapest, Várfok utca 7-9. 1/2
Telefon: 06(20)961-3658
 
Hírlevél feliratkozás
Linkajánló

Egészség.wyw.hu
 
Hipnoterápia

  

 

 

HIPNOTERÁPIA 

HIPNÓZIS KEZELÉS 

 

Számos pszichés probléma esetén alkalmazható a hipnoterápia 

 

A  PSZICHOTERÁPIÁS RENDELÉSEN eriksoni szemléletű hipnoterápiás szakember nyújt segítséget. E szemlélet szerint a tünetet úgy tekinthetjük, mint egy jelzést a tudattalan részéről. A tünet jelzi, hogy a személyiség egy részének természetes növekedése akadályokba ütközött és valamilyen kreatív megoldásra, szemléletváltásra van szükség a továbblépéshez. Az indirekt hipnoterápia lehetővé teszi a pszichoszomatikus viselkedésmintázat újraszervezését a kliens segítségével.     

    A pszichoterápia feltáró munkájában a hipnózis segítségével felszínre hozhatók az elfojtott,  traumatizáló események, disszociált emlékek. Hipnózisban azaz megváltozott tudatállapotban ezek az élményszigetek, mintázatok, kóros viselkedésformák a beteg számára hozzáférhetővé és újraszervezhetővé válnak. A gyógyulás feletti kontroll ebben az esetben a kliensnél van, a terapeuta ezt a folyamatot kíséri és segíti. 

A hipnoterápiás kezelés során az önbizalom, önértékelés növelése, megküzdési stratégiák fejlődése, a fenyegető stresszes helyzetek kihívásként való kezelése és a személyes kontroll érzésének helyreállítása is lehetséges.

Hatékonyan alkalmazható szorongásos megbetegedések, depresszió és különféle pszichoszomatikus betegségek esetén.

 

Bejelentkezés:

 

Szautner Erika hipnoterapeuta

 

szautnererika11@gmail.com

 

+36209613658


 
 
Az alábbi űrlap kitöltésével azonnali üzenetet küldhet nekünk.
 

Név:*
Telefon:
E-mail:*
Üzenet:*
  Hipnoterápia | Hipnózis | Jung Pszichológiai és Pszichoterápiás magánrendelés - Kerüljön harmóniába lelkével!
  hipnoterápia, hipnózis, pszichológus magánrendelés, pszichológus buda, rendelő, pszichológiai rendelő
4brainz - webdesign & development | weboldalsablonok.hu 2012 © Szautner és Társa Pszichológiai Tanácsadó Bt. · Minden Jog Fenntartva!
A pszichorendelo.hu oldalain megjelenő információk kimásolása, másodközlése a nyilvánossághoz való közvetítése a tulajdonos előzetes írásbeli engedélye nélkül bármilyen módon tilos.